Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer
Trenutne razmere

Smučarska prepletenost M&M

Marijana & Marko

Nadmorska višina začetka strnjene snežne odeje: 1.650 m

Včeraj sva bila na daljavo uspešno smučarsko prepletena z najinim mlajšim alter egom - objava M&M z zahoda je istočasno sprožila objavo M&M s severa. Za danes je bila vremenska napoved slaba, a M&M to ne zmoti preveč. Po najinem pritisku na gumb "Objavi opis ture" bo zanimivo spremljati tudi stanje prepletenega M&M. ;-)

Najina današnja smučarsko valovna funkcija je bila razpeta med Kaninom in Poliškimi Špiki - z enako verjetnostjo za obe področji, tako da sva bila celoten vzpon v smučarski superpoziciji teoretične možnosti najboljše izbire. Malo pred poldnevom se je smučarska funkcija sesedla, najino lastno stanje je bilo izmerjeno na zahodni rami Špika nad Nosom, 2465 m: na vrhu širokega in lepo zasneženega pobočja, ki sva ga opazovala včeraj.

Megla za rezat, močan veter in sneženje. Najboljša možna izbira je očitno zatajila v praksi, a tudi v megli je šlo potem smučanje suvereno navzdol, čeprav niti lastnim sledem nisva uspela slediti. Snežna razmera je bila povsod krasno grifig; kjer je bilo poglihano, je šlo super, na "kodrastih" odsekih je bilo pa malo bolj tresoče. Prismučala sva 50 m nad avtom. Zadovoljna, #allwaysgoodtimes!

  • Magla svuda, magla oko nas ...

Zadnja sprememba: 01.12.2019 ob 21:41

Povej naprej:

Poglej si še

2x Mala in Velika mojstrovka

2x Mala in Velika mojstrovka

Julijske Alpe | Velika Mojstrovka | normalka
Julijske Alpe | Mala Mojstrovka | z Vršiča čez Vratca
Prvi Podhrib
Sichelwand

Sichelwand

Nizke Ture, Radstädter Tauern | Sichelwand
Mišo Jenčič

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...