Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer

Pravno obvestilo

V kolikor SNEŽAK izrecno ne odloči drugače, so slike in besedilo, ki jih vsebuje poročilo o trenutnih razmerah, last posameznikov (avtorjev), ki so jih prispevali, in SNEŽAK zanje ne prevzema nikakršne odgovornosti. Tretje osebe zato takih vsebin ne smejo uporabiti brez ustrezne privolitve posameznika (avtorja). Objavljeni komentarji k takim vsebinam so stališča posameznikov in SNEŽAK zanje ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Uporaba v nekomercialne namene

Ostale vsebine, objavljene na spletni strani, so last SNEŽAKa in jih brez dovoljenja SNEŽAKa ni dovoljeno uporabiti v komercialne namene. Tudi pri uporabi teh vsebin v nekomercialne namene je potrebno v celoti spoštovati avtorske in druge pravice posameznikov (avtorjev) in SNEŽAKa. Objava teh vsebin na drugih spletnih portalih se ne šteje za uporabo v nekomercialne namene. Avtorji z objavo na SNEŽAKu soglašajo, da se lahko povezava do njihove objave, objavi tudi na socialnih medijih SNEŽAKa.

SNEŽAK ni odgovoren za občasno nedelovanje strani ali netočnost in ali nepopolnost informacij, ki so objavljene na tej strani in tudi ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi takih morebitnih netočnih ali nepopolnih informacij in/ali nedelovanja spletne strani SNEŽAK ali ki bi izvirala iz podatkov, objavljenih na spletni strani. Enako velja za posameznike (avtorje) iz prejšnjega dela tega obvestila. 

Odgovornost za vsebine na povezane strani

Spletna stran SNEŽAK lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Ne glede na katerokoli morebitno drugačno navedbo na spletni strani SNEŽAK ali kjerkoli drugje, SNEŽAK ni odgovoren za te spletne strani, še zlasti ne za točnost in popolnost informacij na teh spletnih straneh, in v zvezi s tem ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Prepoved kopiranja ali prepisovanja

Kopiranje ali prepisovanje vsebine spletne strani, deloma ali v celoti, brez pisnega dovoljenja nista dovoljena!

SNEŽAK ni organizator, spletna stran deluje kot posrednik med različnimi organizacijami, klubi ali posamezniki. Za točnost napisanih podatkov ne odgovarjamo.

SNEŽAK si pridržuje pravico, da kadarkoli brez obvestila ter po lastni volji spremeni katerekoli podatke na tej spletni strani. Za take spremembe veljajo določila tega obvestila.

Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in ažurne podatke, vendarle pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu ali začasnega nedelovanja spletnega mesta. Uporabnik se mora o informacijah, ki bi lahko razumno vplivale na njegovo odločitev (npr. plazovnih oziroma snežnih razmerah, vremenu itd.) pozanimati sam na ustreznih straneh oziroma na ustreznih naslovih.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev spletne strani zelo pomembna. Zato so vsi podatki, ki jih pridobimo na spletnem mestu (kontaktni obrazec), uporabljeni izključno v namene, za katere so bili pridobljeni. Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur, pri čemer bodo spoštovani vsi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Komentarji k objavam

SNEŽAK vzpodbuja pozitivne komentarje in izmenjavo mnenj avtorjev in obiskovalcev SNEŽAKa. Komentarji objav niso izraz SNEŽAKovih stališč, pač pa vsakega avtorja posebej in za njih Snežak ne prevzema odgovornosti. Ne glede na to pa si Snežak pridržuje pravico, da briše katerikoli komentar, še zlasti, če bi bil tak komentar žaljiv oziroma bi bilo z njim lahko storjeno kaznivo dejanje.

Vsebine v poglavju "O snegu in plazovih" se lahkopobjavljajo tudi drugod z izrecnim predhodnim pisnim dovoljenjem SNEŽAKa, razen v primerih, ko zakon določa drugače.

Pridržujemo si pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.

Strinjanje s pogoji

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Zadnja sprememba: 1.3.2018

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...