Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer
Trenutne razmere

Meglena (s sončnimi utrinki)

Marijana & Marko
Julijske Alpe | Mala Mojstrovka | z Vršiča čez Vratca

Začela v soncu, zaključila v soncu, vmes pa bolj ali manj gosta megla. Povsem na vrhu (malo čez pol deseto) naju je sonce sicer sramežljivo pozdravljalo skozi koprene, a sva modrino samo bolj slutila.

Smuka je še vedno možna prav z vrha, snežne razmere pa z nekaj cm novega snega res zelo dobre ... a kaj, ko se je preslabo videlo za bolj sproščeno in hitro smuko. Kot prejšnji teden sva zabremzala 30 m pod Vratci in se po kopni potki vzpela gor do Grebenca. Na Plazu solidna smuka (malo sicer štopa, ker je sneg spodaj bolj gnil) vse do podna.

Za konec še poziv na volitve: ne pozabite, jutri volite TS SS, Turnosmučarsko stranko Slovenije (več v povezavi razloži naš predsednik, mož jeklen iz baze). V času celotne turnosmučarske sezone vsem smučarjem obljubljamo sneg do izhodišč, dež bo nad izhodišči prepovedan z zakonom. Pri tem bomo res odločni, in če bodo podnebne spremembe grozile okrniti turno smučanje, bomo deževje nad izhodišči omejili z opozorilnimi tablami, kjer bo dež STROGO prepovedan. Vi nimate kaj izgubiti, mi pa se lahko prigrebemo do denarja. Po pameti torej!

  • Na vrhu MM

Več informacij

https://www.snezak.si/razmere/nove-ideje.html

Zadnja sprememba: 23.04.2022 ob 17:19

Povej naprej:

Poglej si še

V Planici vse manj, v ozebniku vse več

V Planici vse manj, v ozebniku vse več

Julijske Alpe | Jalovec | Jalovčev ozebnik
Janez Javoršek GRS
Iz Krme v Vrata

Iz Krme v Vrata

Julijske Alpe | Za Cmirom | Mojstrana - Vrata - Begunjsko sedlo
Darko Mulej

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...