Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer
Trenutne razmere

Vrane in Legende

Primoz Vrhovnik

Mama mi je predlagala nakup novih smuči in pristavila nekaj dinarčkov!! Hvala
S Klemnom jo zjutraj brez načrtov odrineva proti Ljubelju, spontano se odločava kam. Nekaj novega snega je omogočalo s psmi od avta. Na Veliki vrh po direktni grapi, kjer je bilo trdo, krasno za vzpon ,za smučanje pretrdo na strmejših delih, bi se dalo glede na snežno količino vendar ko bo odjenalo. Odsmučava po centralni, pravšnji teren za preizkus novih "raket", podlaga trda vendar dobro prime.
Opaziva, da se dva smučarja odpravljata proti Trolkotu in ne bodi ga len, pa pejva še midva. Sami Asi se zberemo na kupu , malo pokramljamo, se pogovoriomo o imenih grap in ponovno sem se naučil nekaj novega.....,je res tako da se celo življenje učimo ,hvala MM.
Vzpneva se po Trolku do vršnega grebena, naprej na Veliki vrh nisva nadaljevala,saj sva tam že ta dan bila. Odsmučava proti Vzhodni grapi in nato levo vzporedno po grapi od "originale" Vzhodne grape, sta si pa prcej podobne skoraj z identično višinsko razliko....., no saj ni tako važno, bilo je super.
Naprej do avta ob ostenju iščeva napihanca, vsega se najde dovolj za raznoliko smučarsko uživanje in testiranje opreme. Krasen dan! Vse smeri sem pa napisal da se dobro sliši :)), vzpela sva se po dveh, spustila po dveh, skupaj 4. Bummmer

Zadnja sprememba: 09.04.2021 ob 16:18

Povej naprej:

Poglej si še

Kančekzenfa

Kančekzenfa

Kamniško-Savinjske Alpe | Grintovec | čez Streho
Primoz Vrhovnik
S Pogumnimi Dekleti

S Pogumnimi Dekleti

Julijske Alpe | Pihavec | Z vrha na Luknjo
Primoz Vrhovnik

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...