Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer
Trenutne razmere

TEST IN GNOJ

Jaka B.

Bolj kot poročilo o razmerah pod Kanini je tale prispevek namig za vse gearheade, da je ta vikend pri Gilbertiju na smučišču Sella Nevea test smuči Black Crows (pa tudi pancerjev od Tecnice). Za preizkus je na voljo cel product range, zraven smuči se da izposoditi tudi kože.

Jaz sem se danes zelo zabaval, saj se pri nas res redko zgodi, da lahko v enem podaljšanem dopoldnevu preizkusiš štiri različne pare turnih smuči. Navis in Corvus so mi bile oboje super (zelo igrive in res izi za peljat), zanimivo pa je bilo preizkusiti tudi Solis in najnovejše Mentis, ki so oboje res specifične (občutek po prehodu s floaty plohov je bil podoben kot pri prehodu z reakreativne alpske smučke na tekmovalno veleslalomsko).

Sicer pa razmere na smučišču idealne (na progi v dolino zjutraj še dokaj zimski sneg, potem se je pa naredil super puter; pod funiforjem grifig beton), izven smučišča malo manj (z Mentiskami sem šel do sedla Bela peč, kjer je bilo zelo zagnojeno). Je pa triurna karta na Skipassu samo 17 evrov, tako da se zelo splača.

Zadnja sprememba: 25.03.2022 ob 21:11

Povej naprej:

Poglej si še

Lyngenske alpe (Norveška)

Lyngenske alpe (Norveška)

Skandinavsko gorovje | Daltinden
Bogdan Jamšek
Kraljičina so(n)čna, zasnežena razpoka

Kraljičina so(n)čna, zasnežena razpoka

Visoke Ture, skupina Ankogel-Reisseck-Hafner | Hochalmspitze (3360m) | južni žleb
Janez Javoršek GRS

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...