Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer
Trenutne razmere

Katastrofa!

Marijana & Marko
Julijske Alpe | Mala Mojstrovka | z Vršiča čez Vratca

Malo bolj pozna danes na Vršiču, tako da sva imela vse lepo shojeno, začuda pred nama še nobenega smučarja. Ob 11h sva bila na vrhu MM, smuka v konto pod Mojstrovkama je bila po nedotaknjenemu aprilskemu pršiču res zelo dobra.

Sva seveda ponovila, le da sva zgoraj po vesinah odvila na VM. Razmere dovolj varne, da sva po smeri tudi odsmučala, zgornja plast je sicer plazila, a je bilo v mejah sprejemljivega. Nadaljevanje med Mojstrovkama je bilo v drugo manj navdušujoče; sonce je opravilo svoje, čeprav se je večinoma skrivalo.

Na Vratca sva šla po spodnjem prehodu, teh 30 višincev je bilo za brez derez malo sitnih, z derezami pa b.p. Plaz so nama vmes razbili ostali smučarji, a se je na levi strani še našlo nedotaknjeno, spodaj so pa že kar konkretni ostanki plazovine, ki se je odrezala s smučmi.

Komentar na volitve in na rezultat TS SS: Katastrofa! Pa folk, a ste vi normalni?
https://twitter.com/i/status/1518294301293391880

Našega dragega predsednika je skoraj kap (še dobro, da je mož jeklen), jezen je kot ris. Pribil je, da to sezono ne bo več objavljal na Snežaku. Do naslednje sezone bo, upajmo, predelal vse štiri stopnje žalovanja, da ga bomo lahko spet brali (najraje po diagonali). Razočaran je, da Turnosmučarske stranke Slovenije niste izvolili v parlament. Tako malo glasov smo dobili, da stranke niti ni med objavljenimi podatki volilne komisije ... Barbara si je pa že obetala veleposlaništvo na Norveškem. ;)

  • VM z MM
  • Vzhodne vesine VM

Zadnja sprememba: 27.04.2022 ob 18:50

Povej naprej:

Poglej si še

Samotna Buffalora

Samotna Buffalora

Zahodne Retijske Alpe | Munt Buffalora
Barbara Dekleva Jenčič
Oster zamah z repom (zime)

Oster zamah z repom (zime)

Visoke Ture, skupina Goldberg | Alteck | z vrha na zahod
Janez Javoršek GRS

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...