Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer
Trenutne razmere

jagoda med Koroško in Salzburško

Janez Javoršek GRS

Zanimiva štorija že med vožnjo proti Mallnitz-u. Mitja me kliče- KAM? Povem mu, da na Romatespitze....lej, itak si turo opisal v vodničku, najbrž si hriba že sit?
Romatespitza ne moreš imeti nikoli dovolj, Mitja je te besede včeraj ponovil še večkrat!
Tako se nam je pridružil v enkratnem ambientu novega snega, neposmučanega pobočja, vremenu kot iz slikanice, res za take dni je treba uživat in mogoče kdaj tudi trpeti, drugače ti niso namenjeni.
Na izhodišču v zatrepu doline Taurental, nekaj kilometrov iz lepe avstrijsko- Koroške vasi Mallnitz je bilo na že na parkirišču slabe deset centimetrov novega čisto suhega (-3 st.C) snega, cesta je še toliko zasnežena, da smo navzgor pristopali še brez težav, pri povratku čez nekaj ur pa je tako kot tudi na parkirišču bilo že precej vode.
Smučanje izredno, zgoraj suhega dvajset centimetrov, pod hiško Peterbauerhütte je sonce naredilo nekaj škode, po cesti pa že precej mokro, a ta zaključek niti malo ne more skvariti izrednih občutkov na celotni turi. Družba, smučanje, področje - VAU

Več informacij

https://photos.google.com/share/AF1QipOL1mNDQHs2cC0P6Z5C0MmlSUN1nqZf7F1IJT_hzQGXphX21-pTckTT7v4YGBkCWA?key=Mm1rSnF2TUEzMjFEMHF1M2xxTGI5X2JyV2ZfdFZB

Zadnja sprememba: 03.11.2018 ob 21:57

Povej naprej:

Poglej si še

Zanka čez Vrh Laške planje

Zanka čez Vrh Laške planje

Julijske Alpe | Vrh Laške Planje | Zahodna rama
Marijana & Marko
Substral

Substral

Karavanke | Košuta, Veliki vrh | Pomladni veter
Primoz Vrhovnik

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...