Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer
Trenutne razmere

Če ne greš, težko veš

Matej Mejovšek

"Greš kam?" sprašuje Matic? Takole na uč in občutek sem imel v glavi Storžiš in sicer njegov najbolj izraziti žleb preko severne stene. Ja, greva! Glede na trenutno sneženje, vreme in veter bo žleb zagotovo dober za smučanje. Na koncu se je celo izkazalo, da je bilo smučanje odlično. No, v Storžiču so se pred nama našli še štirje smučarski prijatelji, ki so vrh dosegli preko Kramarjeve smeri in so nama dol grede malenkostno pokvarili idealen puhec preko žleba. A sva jih bila vseeno zelo vesela :)

Zgoraj je bilo smučanje na zglajeni in trdi podlagi, kar je bilo izredno lepo na odprtem grebenu. V žlebu pa naju je pričakala obilna doza aprilskega pršiča. Prismučaš kakšne 15 minut hoje od Doma pod Storžičem. Res odličen dan v izrednem okolju. Matic je tokrat posnel svoje smučanje preko stene. Moje je še zankrat precej bolj previdno.

p.s. Iskrena hvala čudoviti alpinistki Klari M., ki mi je sredi žleba posodila čelado. Sam sem svojo tokrat pustil v prtljažniku avta. Ona pa je že sestopala v dolino in se odrekla svoji. Še so dobri ljudje!

#fluckski #belestrmine

Več informacij

https://www.instagram.com/matemejo/

Zadnja sprememba: 08.04.2021 ob 21:12

Povej naprej:

Poglej si še

Nad padalcem

Nad padalcem

Julijske Alpe | Velika Mojstrovka | Vzhodne vesine
Marijana & Marko
POKLJUKA NE RAZOČARA

POKLJUKA NE RAZOČARA

Julijske Alpe | Veliki Selišnik | Normalka
Maja Lušina

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...