Govedina na ementalcu
Julijske Alpe | Prestreljenik | Vzhodno pobočje
Italijani so imeli napovedano lepo vreme, a je vreme tokrat za spremembo bolj ubogalo naše vremenarje. Tako sva računala na popoldansko izboljšanje in še malo prespala v avtu; preveč, saj se je na Prestreljeniku prehitro zjasnilo. Z vrha sva odsmučala ob 13h, gnilo, a bolj smotana je bila samo prečka v spodnjem delu. Po smučišču je šlo solidno, pod Gilbertijem pa prav dobro. Ze enim prestopom se prismuča točno minuto šestiintrideset sekund do parkplaca. Italijansko smučišče ne dela več, naši pa se še trudijo, posebno z govejo muziko.
Več informacij
http://www2.arnes.si/~mcuder/ture_dnevnik.html
Zadnja sprememba: 03.11.2018 ob 21:57
Poglej si še
Pod Kriško steno
Julijske Alpe | Pod Kriško steno
Jezerska skuta s sirčkom na vrhu.
Kamniško-Savinjske Alpe | Skuta | Steber - grapa izpod stene nad snežiščem v desnem delu