Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer
Trenutne razmere

Nekaj sprememb planov in zelo na easy Triangl

Primož Jerončič

Prvotni plan je bila Avstrija, ki pa se je spremenil že na Ljubelju, kjer pri megli, vetru in snegu nisem imel želje, da bi ob takem sneženju v nadaljevanju dneva delal daljši krog nazaj čez karavanški tunel. Zato je nov plan postala Begunjščica, ki pa se je v strmini nad Kočo Vrtača ravno tako prestavila na kakšen drug dan, saj je močan veter in sicer zgolj kakšnih 5-10cm novega snega naredil, vsaj za moje pojme varnosti, preveč čudno podlago, da bi poskušal riniti proti Begunjščici. Tako sem še v drugo spremenil plan in po dobri uri končal na zelo vetrovnem vrhu Triangla.
Glede na to, da je bila v nedeljo na Trianglu polovica Slovenije, je bila špura kljub močnemu vetru kot narisana, smučanje pa ravno zaradi tega bolj slabo.
Pa še opozorilo. Ker ima očitno ratrakist na Zelenici, odkar so ukinili smučišče preveč časa, je potegnil eno tako lepo "cesto" čez plaz nad Kočo Vrtača. Ko malo zapiha, jo delno zasuje in pri difuzni svetlobi in pogledu od zgoraj, postane bolj kot ne nevidna, tako da jo šele začutiš, ko med smučanjem padeš nanjo.

Zadnja sprememba: 03.11.2018 ob 21:57

Povej naprej:

Poglej si še

Zasnežena Korenščica

Zasnežena Korenščica

Karavanke | Korenščica
Anže Čokl
Slalom med ledenimi svečami

Slalom med ledenimi svečami

Julijske Alpe | Mangart, Čez Jezik
Anže Čokl

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...