Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer
Trenutne razmere

kulturno v pršiču

Janez Javoršek GRS

Včeraj smo zelo kulturno furali pršič nad "tunelom" (Turskim). Novega snega je zapadlo slabih deset centimetrov, ravno toliko, da je prekril vse stare sledi, in da se spodnja plast ni predirala, kar pa je na takšnih dveh pobočjih omogočalo izredno lepo guncanje. Na Aignerhöhe sva z Markom zjutraj bila prva, navzdol sva tako vozila kjer nama je bila volja. Zgoraj pred smučanjem je sonce le posijalo dovolj močno, vidljivost je na tako enakomernem pobočju omogočala divjanje proti planini, kjer sva se še enkrat spravila na pse. Tudi sredi dneva sva bila na Schöpfing-u prva.V grebenu proti malemu Mosermandlu sva našla "luknjo" kjer sem se previdno spustil v precej strmo pobočje, plazovno je vse ostalo na svojem mestu, zato sva nižje vozila kot pubertetnika, na momenta je zmotila le difuzna svetloba.
Informacije o razmerah od vsepovsod v Avstriji so le pozitivne, dve in pol ure vožnje iz Ljubljane je trenutno smučarski raj, zelo pozorno je potrebno le vreme preveriti in imeti malo sreče....a to je zgodba za jutri!

Več informacij

https://photos.google.com/share/AF1QipPUQT7pfmp7eliSv7r6yjnYZUuIjhNZM6UjQtynJS2I9QTUppgkj6r6X4Y4fdmwoA?key=OFZSbUpmTWdDQ28zb1FPNjU0clJneWNpSThUTy1R

Zadnja sprememba: 03.12.2019 ob 23:38

Povej naprej:

Poglej si še

Mraziščarji na Lepi Komni

Mraziščarji na Lepi Komni

Julijske Alpe | Komna
Blaž Šter
Mosermandl

Mosermandl

Nizke Ture (AT) | Mosermandl
Janez Javoršek GRS

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...