Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer

TURNO SMUČARSKI PIKNIK

TURNO SMUČARSKI PIKNIK

TURNO SMUČARSKI PIKNIK, 29. maj 2019

Pri Podutiku bo tradicionalni piknik in druženje turnih smučarjev, že dvanajsto po vrsti.

Na piknik ste vabljeni vsi, ki turno smučate, pišete ali berete o turnih smukih, vam je všeč turno smučanje, so vam všeč turne smučarke ali turni smučarji ali ste na kakršenkoli način povezani s turnim smučanjem.

Prosimo vas, da udeležbo na pikniku najavite najkasneje do 27. maja 2019, po elektronski pošti na naslov piknik@turni-klub-gora.si z navedbo imena in priimka udeleženca.

Prispevek, ki ga boste plačali na pikniku, je za posameznika predvidoma 20 evrov.

Do prostora za piknik iz ljubljanske obvoznice zavijete na odcep za Podutik in pri naslednjem semaforju zavijete levo in po makadamski cesti tik ob avtocestnem priključku do cilja. Podrobnejši prikaz poti boste našli na spletni strani.

Prostor za piknik je pokrit, zato bo piknik v vsakem vremenu. Hrane in pijače bo dovolj, poskrbeli bomo tudi za tiste, ki ne jeste mesa.

Na pikniku bodo razglašeni rezultati izbora naj fotografij zadnje sezone na Snežak.si, vse udeležence pa čaka še majhen smučarski spominek.

Dodatna pojasnila lahko dobite pri Alešu ali Andreju na naslovu piknik@turni-klub-gora.si in na spletni strani.

Na piknik vas vabimo:

Actionmama, Alpsko društvo Stratus, Extreme Vital, Gore-ljudje.net, Gornik, Hribi.net, Kofler sport – športna agencija, Lifetrek, Slovenska gorniška šola SGŠ, Snežak.si - slovenski snežni portal, Šport 11, Trenutne razmere e-gora.si in Turni klub Gora.

Povej naprej:

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...