Pojdi na glavno vsebino
Dodaj opis razmer

Izbor naj fotografije

Izbor naj fotografije

Snežak po testnem obdobju vstopa v prvo leto svojega delovanja in letos bomo izbrali najboljše fotografije, objavljene na tem portalu. Žirijo za izbor sestavljajo Matej Ažman, Tine Čopič, Igor Jenčič, Marko Kern, Jaka Ortar, Janez Skok in Darja Zaplotnik.

V izbor bodo uvrščene vse fotografije, ki spremljajo opise razmer ter poročila o plazovih na Snežaku v obdobju od decembra 2018 do 5. maja 2019. Vsak mesec bomo objavili 10 fotografij meseca in izmed teh bomo izbrali 10 najboljših fotografij sezone, ki bodo javno objavljene skupaj z vabilom na turnosmučarski piknik. Piknik bo konec maja 2019 in na njem bomo podelili nagrade najbolje uvrščenim fotografijam.

Glavni namen izbora je, poleg druženja in zabave ob podelitvi nagrad, predvsem nadaljnja izboljšava objav na Snežaku. Zato ste s svojimi prispevki vabljeni tudi tisti, ki ste doslej bolj brali in manj prispevali. Vsak objavljen prispevek je dobrodošel, poročila opremite s čim bolj kvalitetnimi fotografijami. Iz ocenjevanja so vnaprej izločene vse fotografije članov žirije, njihovih partnerjev ter predstavnikov sponzorjev.

Mišo

Povej naprej:

KOMENTARJI

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...